Så härligt att äntligen vara klar, inflyttad i min nya lägenhet. Alla dessa kartonger, massor av omgångar med bilen till miljöstationerna som har passerat. Ja det har det verkligen varit mycket värt. Jag fattar inte hur mycket som jag har samlat på mig trots alla tidigare flyttar och släng. Inte tillräckligt alltså.
Jag har också förstått att det går inte att skapa något, i alla fall beständigt, nytt i livet.

Jag tog en lång paus ifrån bloggandet och andra (oviktiga då) aktiviteter.Fördelen med mig, en av dem, är att jag kan fokusera mig på en sak i taget. Då brukar det bli ordentligt. En del kan tycka att jag blir ”frånvarande” lite stängd helt enkelt. Det är fördelen av att ha mycket idrott och tävlande i mig. Det är i många olika sammanhang som den goda egenskapen kan dyka upp.Nackdelen kan bli som i detta fall att jag kör lite för hårt, så ryggen fick sig en släng.Då får jag ta hand om det, också!

Jag överför mina erfarenheter och kunskaper till klienter, vilket uppskattas i just de sammanhangen, och hjälper dem med målfokusering, avslut och att möta samt bemästra hinder på vägen.

Nu när jag har ansträngt mig och skapat utrymme så dyker det upp en massa roliga, annorlunda och spännande utmaningar.
Jag känner mig redo! Jag är tacksam! Jag är glad, lycklig, öppen för det nya!
Bring it on!

#30blogg100
#blogg100