Steg nr 1- öppna dörren!

Vad kan jag erbjuda?
Jag levererar ett bra ledarskap som är individ, grupp och företagsanpassad coachning.
Såg en bra sajt som heter bra-ledarskap-se. Där lånade jag denna text nedan,
mitt ansvar är att oavsett var Du är i livet, guida Dig till ett bättre, mer spännande och upplyftande privat/affärsliv. Klicka vidare i menyn så får Du veta mer..

 


Tips på bra ledarskap

1. Uppmuntra folk genom att berömma dem. Låt folk veta att du uppskattar deras insatser. Det bästa sättet att få andra att följa dig är att få dem att må bra och känna sig duktiga. Det är tecken på bra ledarskap.

2. Bra ledarskap är att leta efter det goda i andra människor och påminna dem om deras bra egenskaper så ofta du kan så kommer du att få se mer av det goda och mindre av det dåliga.

3. Bra ledarskap är att lyssna på vad dina anställda har att säga. I det som verkar vara allmänt gnäll kan det finnas ett frö till en konstruktiv lösning.

4. Bra ledarskap är att vara snäll när du tar upp misstag som gjorts av någon. Om du skapar en miljö där misstag är KATASTROF så får du fega medarbetare som inte vågar göra fel – och därmed inte gör något som sticker ut.

5. Bra ledarskap är att vara tydlig med exakt vad som är era mål och att det är tydligt när målet nåtts. Det finns inget som skrämmer medarbetare mer än en chef som man inte vet var man har.

6. Bra ledare tar hand om sig själva. Ibland är det chefens jobb att vara de anställdas soptunna och det ingår i jobbet. Hitta andra chefer att prata med och ventilera med, dra historier om idiotiska krav med och helt enkelt få ett utlopp tillsammans med. En del anställda förnekar sig aldrig och du är alltid en idiot för dem eftersom du är chef. Släpp det så snabbt du kan.